Skip to content Skip to footer

A belső párbeszéd

Életünkben percről-percre fenntartunk egy belső mentális párbeszédet. A gondolatok és a gondolatokat megtámasztó cselekedetek összessége alkotja meg valóságunkat. Állítunk magunk számára valamit, amellyel meggyőzzük önmagunkat arról, hogy a világ olyan, amilyennek éppen gondoljuk. A világ, a környezetünk és önmagunk ilyen megközelítéséhez hozzászokunk, és saját gondolatainkat valóságként kezdjük elfogadni, nem látva azok illuzórikus mivoltát.
A mentális belső diskurzus, gondolatok, érzések, képzetek összessége, azonnal képes megszűnni, amint képesek vagyunk belső párbeszédünket leállítani.
A belső párbeszéd felfüggesztésére az egyik legjobb eszköz, ha a megszokottól valami teljesen eltérő dolgot teszünk, amelyre a megszokott gondolataink szabályszerűsége nem jellemző. Az ilyen cselekedetet, a sémák áramlását, és megnyitja az ajtót a pusztán létező valóság felé.
Amikor ez megtörténik, kiszabadulunk az én önmaga által épített, határos világából, és lehetőséget kap arra, hogy rátekinthessen valódi lehetőségeire.
Ez az út a változásra és a szabadságra útja, amelyben elkezdhetjük önmagunk újbóli felfedezését, képessé válva arra, hogy élethelyzeteinkben felmerülő kérdésekre eredeti módon találjunk választ.
Ennek a valódi látásnak a megszerzésében eszköz az Aquakontakt, amelynek gyakorlása hozzásegít minket az egyéni teljesség megteremtéséhez.

Add Your Comment

természetes ember
Természetes Ember szemlélet

...

szemlélet
Title of the block

A Természetes Ember egy önismereti,
az ember belső átalakításán,
a természet és az ember örömteli kapcsolatán, valódi énünk felé vezető út megtapasztalásán alapuló szemlélet.
Mélysége elsősorban tanításokon, elvonulásokon és spirituális utakon keresztül élhető át.

természetes ember
Természetes Ember Egyesület

...

kapcsolat
Title of the block

1125 Budapest
György Aladár u. 34/B.
+36 70 772 3600
aldea.benedek@termeszetesember.hu