fbpx
Skip to content Skip to footer

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

ALDEA BENEDEK
TERMÉSZETES EMBER
COACH-TERAPEUTA

Néha megesik, hogy szükségünk van egy idegenvezetőre, aki elkalauzol minket kihívásaink, nehézségeink megoldása felé vezető útvesztőben.
Esetenként könnyen megtaláljuk a kivezető utat, egy probléma megoldását, hiszen számos megoldási mechanizmust sajátítottunk el életünkben, ami sikeres volt.

Bárki életében vannak olyan élethelyzetek, problémák, amikor a megszokott kulcsok nem működnek, amikor jó ha van egy segítő, akivel új kulcsokat tudsz formálni életed nehezen nyíló ajtóihoz.

Teljesen emberi, hogy vannak nehézségeink, és az is, hogy ezekkel nehéz szembenézni.

A döntés nálad van, tovább cipeled, vagy keresel egy valódi megoldást.

Ebben segítek neked a Természetes Ember egyéni foglalkozásain.

MEGSZABADULÁS
A MÚLT TERHEITŐL

természetes-ember-egyéni-karmaoldás-3
természetes-ember-egyéni-karmaoldás-1

GYORS
HATÉKONY
LÉNYEGRE TÖRŐ

LOGIKUS
EGYSZERŰ
ÉRTHETŐ

SZEMÉLYESEN
ÉS ONLINE
EGYARÁNT

SZABADULj MEG A MÚLT DETERMINÁLÓ ERŐITŐL
VÁLJ ÚJRA ENERGIKUSSÁ,
LEGYÉL TE IS TERMÉSZETES EMBER!

TRAUMAFELDOLGOZÁS

GYÁSZFELDOLGOZÁS, ELENGEDÉS KEZELÉSE

GYÓGYULÁS MÉRGEZŐ KAPCSOLATOKBÓL

PÁRKAPCSOLATI KRÍZIS KEZELÉSE

VISSZATÉRŐ KUDARCOK MEGÁLLÍTÁSA ÉS ÁTALAKÍTÁSA

TEREMTŐERŐ NÖVELÉSE

KAPCSOLATI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA

ÉRZELMI NEHÉZSÉGEK ÉS HIÁNYOK FELDOLGOZÁSA

SZEREPSZEMÉLYISÉGEK HARMONIZÁLÁSA

HITRENDSZEREK ÁTALAKÍTÁSA

FELKÉSZÜLÉS ÚJ STÁTUSZ BETÖLTÉSERE

ÚJ PROJEKT INDÍTÁSA

A Természetes Ember speciális metódusa, az ember belső univerzumának átalakítását megcélzó,
első sorban a múlt karmikus terheinek letételén alapuló,
és az abból felszabaduló energia helyes irányú felhasználását támogató,
személyre szabott módszer. 

Nem varázslat és nem is csodaszer, logikus alapokon, a tudat normális működését felhasználó módszer.
Nem dolgozunk az előző életek feltételezett emlékeivel és nem tekintjük a karmát előre elrendeltetett erőnek, ami esetlegesen megfelelő spirituális ráhatással egy csapásra feloldható lenne.
Feltárjuk a problémák valódi okát és hátterét, felszabadítjuk a bennük ragadt teremtőerőt és az új struktúrával megváltoztatjuk elletünk működését. 

Kinek ajánlom?

  • Akinek éppen elakadt az élete, vagy van egy megoldhatatlannak tűnő nehézsége.
  • Akinek valamilyen nem kívánt élethelyzet újra és újra felbukkan életedben.
  • Aki rendezni szeretné a kapcsolatát egy számára fontos személlyel, pl. szüleivel, testvérével, munkatársaival, stb.
  • Aki párkapcsolati problémával küzd.
  • Aki bántalmazó kapcsolatban él vagy élt, mint párkapcsolati fél vagy gyermek.
  • Akinek gondja van az önérvényesítéssel a családjában, a párkapcsolatában vagy a hivatásának területén.
  • Aki úgy érzi, hogy trauma érte a múltban és ez ráhatással van jelenlegi életére.
  • Aki szeretné, hogy ne a múlt determináló erői határozzák meg az életét.
  • Aki szeretne több teremtő életenergiához jutni.
  • Aki már megjárt ezer és egy helyet, még sem sikerült megoldani problémáját.

Mit lehet mindezzel elérni?

  • Felfedezheted lekötött energiaforrásaid, teremtő erődet.
  • Ténylegesen feldolgozhatsz olyan régóta cipelt traumákat, amelyek visszatartanak, és megakadályozzák, hogy az legyél aki valójában vagy, kiteljesedett, egyedi és örömteli ember.
  • Átalakíthatod emberi kapcsolataid, meghaladva a negatív játszmák visszatartó erejét.
  • Átláthatod saját élettörténetedet és kézbe veheted annak irányítását hatékony mentális technikák alkalmazásával.
  • Erősödik vitalitásod, életerőd, miközben függetlenné válhatsz a múltad determináló tényezőitől.

A Természetes Ember egyéni karmaoldással foglalkozó konzultációinak lényege

Megszületésünket követően folyamatosan kölcsönhatásba kerülünk környezetünkkel, a velünk kapcsolódó emberekkel, eleinte szüleinkkel, majd másokkal, akik vagy fontosak számunkra, vagy nagy hatást tesznek ránk. Történnek velünk események, jók és rosszak, olyanok, amik életünk előre menetelével összhangban vannak és olyanok is, amik nem.

Elménk minden mozzanatot, életünk minden pillanatát érzékeli és elraktározza azokat egy memória bankban, a tárhelytudatban.
Ezen emlékek, lenyomatok alkotják az alapját mindannak, amilyennek látjuk és tapasztaljuk saját világunkat. A múlt tapasztalata alkotja meg világleírásunkat, és ezen keresztül életünk alakulását is.

Megtapasztalt életeseményeink egy része olyan jellegű, amiben tudatunk nem volt képes azokat megfelelően kézben tartani, tehát olyanná alakítani, amilyennek azt eredetileg szerettük volna megtapasztalni. Ezen eseményeinkre jellemző, hogy nagymértékben következménnyé váltunk bennük, és a tudat ereje, azaz a tudatosság kevésbé volt éppen akkor jelen.

Mivel minden életeseményből következtetéseket, meggyőződéseket alkotunk, így azokból az életeseményeinkből, amelyekben valami sikertelenül végződött, önkorlátozó meggyőződéseket alkotunk meg. Ezzel még nem is lenne nagy gond, de elmék úgy működik, hogy ezen múltbéli életesemények tapasztalatát folyamatosan összehasonlítja a jelennel, és ha talál némi hasonlóságot a múlt lenyomata és a jelen élethelyzet között, akkor a múlt tapasztalatát, meggyőződését és érzelmi állapotát is rávetíti a jelenre, erősítve ezáltal azt, hogy a jelenben megismételjünk valamit, amit már a múltban megtettünk.
Teszi ezt függetlenül attól, hogy a jelen valójában hordozza-e a múlt tényleges hasonlóságát vagy nem. Ezért mondhatjuk, hogy a saját múltunk determinál minket. Ez a karma.

A jó hír az, hogy ez az alkalmanként determináló erő megszüntethető, vagyis a múlt súlya alól fel lehet szabadulni. A múltunkban lekötött teremtő tudati erő felszabadítható és az életünk pozitív átalakítására fordítható.

Erről szól a Természetes Ember egyéni karmaoldás.

Hogyan dolgozunk?

Jellemzően első alkalommal, egy 1 órás találkozó alkalmával, megbeszéljük a fennálló problémát és közösen kilakatjuk a megoldáshoz vezető út tervét. A Transmissio egyéni karma oldás gyors, és hatékony, ezért nem kell hosszú ideig tartó üléssorozatra számítanod. Néha 1-2 találkozó is eléri a kívánt eredményt, máskor szükség lehet több alkalomra.

Az első alkalmat kövezően, az oldásokhoz 1,5-2 órás találkozókra van szükségünk. Ez így elsőre hosszúnak tűnik, viszont a haladás sebesség így többszörösére is nőhet, mintha rövidebb alkalmakra találkoznánk.

Az első találkozótól eltekintve az oldásokat folytathatjuk élőben és online is.

A karmaoldás valójában önmagad belső világának, emlékeid lenyomatainak nagyon mély ismeretén alapszik. Ha ismered a működését, átlátod minden részletét, összefüggéseit, tehát ismered az „ilyenségét”, akkor azt a valamit – legyen ez pl. egy múltbéli életesemény, amely determináló hatását érezteti a jelenben – képes vagy kézbe venni. Ebből következik, hogy képes vagy átlátni és átalakítani, vagyis megszüntetni azt, hogy következmény legyél.

Az oldás során egy kissé módosult tudatállapotban, a belső univerzumodra irányítva figyelmed, visszautazunk azokhoz az életeseményekhez, amelyek a jelen problémáiból kiinduló, és visszafelé vezető érzelmi szálak elvezetnek. Ezek azok az életesemények és azok emléklenyomatai, amelyekhez az elméd vissza visszanyúl, újra és újra mintát alkotva a múlt alapján a jelenre vetítve. Ha ezen lenyomatokba most utólag tudatosságot és figyelmet viszünk, akkor az ezekben megélt érzelmi töltet neutralizálódik és ezáltal jelentőségét veszíti. Ennek eredménye képen az elme megszerzi megkülönböztető képességét, aminek segítségével abba hagyja a múlt és a jelen összemosását, megalkotva a lehetőséget a múlttól független dinamikákkal megszülető új teremtéseknek.

A módszer gyors, hatékony és kézzelfogható, nem igényel hosszas folyamatokat és nem kell hozzá semmilyen előképzettség.

A karmaoldás mindemellett még számos más további önismereti eszköz megismerésének és alkalmazásának lehetőségét is magán hordozza, olyan módszerekét, amelyeket az ülések során el tudsz sajátítani és a későbbiekben már akár nélkülem is tudsz alkalmazni életutad alakítása során.  

 

Aldea Benedek – Természetes Ember
Coach – terapeuta, az Aquakontakt mozgásmeditációs módszer és a Suttogó Erő lovas önismereti program módszeralkotója, oktató, lovassport edző, skipper.

Magamról

Mindig is csodálatos élményként hatott rám, amikor különböző kultúrák, szellemi utak megismerésekor megtaláltam a különböző szimbólumrendszereken átívelő hasonlóságot, egységet. 

Hiszek abban, valahol mélyen van egy olyan ősi tudásunk önmagunkról, amely közös tőről fakad valahol az idők kezdetén, ezer és ezer létformában megnyilvánulva szemünk előtt.  India filozófiája, a mexikói tolték bölcsesség, a kelta hagyomány, a zen gyakorlat, vagy a keresztény misztika mind egy végső igazság felé halad a saját útján. 
Hasonlóan látom, hogy belső univerzumunk formálására való törekvésünk közben az erre használt eszközeink sem lehetnek meg egymás nélkül, csakis egymást kiegészítve, támogatva.
A meditáció nem lehet elválasztva a testtől, az életrevalóság a spirituális gyakorlatoktól, a terápiás tér a természet erőitől. Egyszerre szükséges tudnunk az anyagi sík univerzumában otthonosan mozogni,s eközben szellemi lényként kiteljesedni. Ezt tekintem a nagy emberi kalandnak, az Útnak, amelyhez 1500 órás szeméyes terápiás gyakorlattal útmutatót szeretnék embertársaimmal megosztani, és gyakorlattá nemesíteni.

Az egyéni konzultációk lehetőségei

Az egyik lehetőség hogy egyedi időpontokban találkozunk és a belső igényeidtől függően választjuk meg a konzultációkhoz leginkább megfelelő módokat és így haladunk előre ülésről ülésre.
Ezt az utat azoknak ajánlom akik vagy felismertek önmagukban visszatérő destruktív életesemények jelenlétét, vagy tisztában vannak azzal hogy a múltukban vannak nehéz esetleg traumatikus pillanatok, amelyeket neutralizálni szeretnék.

ESETI FOGLALKOZÁSOK

ELSŐ BESZÉLGETÉS
12. 000.- Ft / alkalom
1 óra

Megbeszéljük a fennálló problémát és közösen kilakatjuk a megoldáshoz vezető út tervét.
Otthoni munkával felkészülhet a következő találkozásra, ami lehet személyes vagy online egyaránt.

Az első beszélgetést megelőzően minden esetben röviden telefonon is beszélünk, keresünk megfelelő időpontot és ha szükséges lehetősége van kérdéseket is feltenni.

 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ONLINE
18. 000.- Ft / alkalom
kb. 1,5 óra

Az első találkozót követően online folytatjuk a munkát, minden esetben a Zoom alkalmazás segítségével.
Ehhez a munkához nyugodt környezetre és jól működö internet kapcsolatra lesz szüksége.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ SZEMÉLYESEN
20. 000.- Ft / alkalom
kb. 1,5 óra

Az első találkozót követően személyesen folytatjuk a munkát, a Széll Kálmán tér közelében található nyugodt, csendes, egyéni munkára kialakított környezetben.

 

INTENZÍV CSOMAG

A másik lehetőség az, hogy egy intenzívre kialakított személyiségformáló, öt alkalomból álló folyamaton megyünk keresztül, ahol lépcsőfokról lépcsőfokra átalakítjuk a belső univerzumod olyanná, hogy az az eredeti céljaidnak minél inkább megfeleljen.
Ezt az utat azoknak ajánlom akikben már megfogalmazódott hogy pontosan mit szeretnének megtapasztalni az életünkben.

Az intenzív csomag konkrétan egy adott cél elérésének érdekében kialakított egymásra épülő 5 alkalmakból álló belső út.
Kezdésként egy ismerkedő beszélgetés keretein belül feltárjuk hogy mi az a probléma, illetve igényelt változás amit el szeretnénk érni. Majd ezt követően alkalomról alkalomra, a belső univerzum feltárását szolgáló mentális technikákkal, elindítunk egy személyiségformáló folyamatot.
Ezen út során átalakítjuk azt a világleírást, ami belső világodból kivetülve létrehoz egy tudati teremtést. Olyan meggyőződéseket alakítunk ki, hogy azok eredeti céljaid szolgálják.
A továbbiakban foglalkozunk a különböző élethelyzetekben működő szerepszemélyiségeidnek alakításával, és az esetleges visszahúzó traumák oldásával. A közös út során megtanulható és hazavihető mentális technikákkal tovább tudod folytatni életed alakítását már akár nélkülem is.
Ezen az úton nemcsak a foglalkozások alkalmával lesz lehetőséged önmagad megújítani, hanem otthoni feladatokkal is támogatjuk ezt a munkát. A foglalkozásainkat egy munkafüzettel fogjuk végigkísérni ami nemcsak hogy keretet és segítséget ad a belső átalakuláshoz, hanem számodra a későbbiekben is  felhasználható tudásbázis biztosít.
A közös munkát előre rögzített időpontokkal tesszük könnyedén tervezhetővé
.

INTENZÍV CSOMAG SZEMÉLYESEN
110. 000.- Ft / 5 ALK.

INTENZÍV CSOMAG ONLINE
95. 000.- Ft / 5 ALK.

A jelenlegi törvények szerint egészségi és mentális betegséget csak hivatalos orvos diagnosztizálhat és gyógyíthat. A Természetes Ember egyéni foglalkozásai mns. egyéb oktatásnak (TEÁOR: 855901) minősül. Nem folytatunk pszichoterápiát, pszichiátriai kezeléseket helyettesítő kezeléseket, a tevékenység nem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Az egyéni foglakozások igénybevétele kiegészíthetik az esetlegesen szükséges orvosi ellátást, amennyiben az orvosa által előírt terápia ezt nem zárja ki.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL, JELENTKEZÉS EGYÉNI FOGLAKOZÁSRA

    Írj egy üzenetet, ha kérdésed van!

    Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

    Elfogadom a beleegyező nyilatkozatot.

    .

    HÍRLEVÉL

    Iratkozz fel a Természetes Ember hírlevelére, hogy mindig értesülj az újdonságokról!