fbpx
Skip to content Skip to footer
Termeszetes Ember 1
A Világ egy csodálatos hely, tedd magad eggyé vele
Termeszetes Ember 1
Termeszetes Ember 1
Elvonulások a vadonban
Termeszetes Ember 1
Termeszetes Ember 1
Önismereti utazások
Termeszetes Ember 1
Termeszetes Ember 1
Tanítások a vadonban
Termeszetes Ember 1
previous arrow
next arrow

Aldea Benedek –Természetes Ember

Aldea Benedek – Természetes Ember
Coach – terapeuta, az Aquakontakt mozgásmeditációs módszer és a Suttogó Erő lovas önismereti program módszeralkotója, oktató, lovassport edző, skipper.

Mindig is csodálatos élményként hatott rám, amikor különböző kultúrák, szellemi utak megismerésekor megtaláltam a különböző szimbólumrendszereken átívelő hasonlóságot, egységet. 
Hiszek abban, valahol mélyen van egy olyan ősi tudásunk önmagunkról, amely közös tőről fakad valahol az idők kezdetén, ezer és ezer létformában megnyilvánulva szemünk előtt.  India filozófiája, a mexikói tolték bölcsesség, a kelta hagyomány, a zen gyakorlat, vagy a keresztény misztika mind egy végső igazság felé halad a saját útján. 
Hasonlóan látom, hogy belső univerzumunk formálására való törekvésünk közben az erre használt eszközeink sem lehetnek meg egymás nélkül, csakis egymást kiegészítve, támogatva.
A meditáció nem lehet elválasztva a testtől, az életrevalóság a spirituális gyakorlatoktól, a terápiás tér a természet erőitől. Egyszerre szükséges tudnunk az anyagi sík univerzumában otthonosan mozogni,s eközben szellemi lényként kiteljesedni. Ezt tekintem a nagy emberi kalandnak, az Útnak, amelyhez útmutatót szeretnék embertársaimmal megosztani, és gyakorlattá nemesíteni.
Úgy vélem, hogy a természetet, amely elragadó erővel repít minket lényünk azon részéhez, mely önmagából fakadóan teljes, remek helyszín mindahhoz, hogy örömteliségünk mellett megtaláljuk önmaguk lelki és fizikai harmóniáját.

A Természetes Ember szemlélet életem két fontos területét alkotó elem, a természet és a belső változás útjának integritásában született meg, és ott is kíván kibontakozni.

Mit jelent a Természetes Ember szemlélet?

A Természetes  Ember  szemlélet egy életforma, amely visszavezet a természethez, eredeti önvalónkhoz. Strukturált, közérthető és egyszerű módszeregyüttes, gyakorlatias alapokon működő önfejlesztő út. 
A Természetes Ember szemlélet gyakorlója megtalálja és visszahívja eredeti életerejét, megteremtve általa egy olyan életet, amely tényleges szándékai szerinti, örömteli és kiteljesedett.
Természetes Embernek lenni annyi, mint törekedni valódi énünk megtalálására(,) önmagunkat az univerzum szerves részeként értelmezve. A szemlélet az ember belső univerzumának átalakításán, a természettel való egységének kiteljesítésén és az (előre mutató) örömteliségen alapul. A programok tartalmilag különböző szellemi hagyományok közös gyökeréből táplálkozva azok eszköztárát integrálja, és a modern kor embere számára használhatóvá teszi.

Kinek ajánljuk a Természetes Ember szemlélet programjait?

 • Azoknak, akik önmagukat és a természetet szeretnék egységben megélni.
 • Azoknak, akik szellemi útra kívánnak lépni teljes lényükkel, az ember és a természet harmóniájában kibontakoztatva a személyiségükben rejlő erőt és fényt.
 • Azoknak, akiknek olyan tudásra van szükségük, amely az ősi metafizikai utak megismerése mellett szintézisben van a modern gondolkodással.
 • Azoknak, akiknek igényük az ember és a természet működésének megismerése és gyakorlata.
 • Azoknak, akik az ember örömteli és kiteljesedett lénnyé való formálásának jegyében kívánnak élni.
 • Azoknak, akik életüket szeretnék olyanná formálni, amilyennek azt valójában látni szeretnék.
 • Azoknak, akik élni és tapasztalni szeretnék önmagukban az anyag és a szellem között átívelő Természetes Embert.
 • A Természetes Ember szemlélet politikától, vallástól, szektáktól és hovatartozástól mentes, így várunk bárkit, tartozzon most vagy a múltban bárhová is.

Mit tudsz elsajátítani?

 • A benned szunnyadó teremtőerő felébresztésének módszerét.
 • Olyan módszereket, amelyekkel kézbe veheted életed alakítását, megtalálhatod belső harmóniádat.
 • A természethez való mély és gyakorlati kapcsolódást.
 • Olyan módszereket, amelyekkel visszanyerheted azt az emberi tudást és erőt, amely által életedet képes vagy olyanná formálni, amilyennek azt igazából megtapasztalni szeretnéd.
 • Újraélheted eredeti lelkesedésed és visszanyerheted életerőd.
 • A belső átalakítás hatékony mentális technikáit, a mozgás-meditáció eszköztárát, és a természethez való aktív visszakapcsolódást.
 • Megszabadulhatsz a múltadban hordozott korlátozó erőktől, traumáktól és negatív berögződésektől, és az így felszabadult energiát teremtő célok felé fordíthatod.
 • Megtalálhatod önmagad minden rárakódástól mentes, kiteljesedett lényét.
.

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a Természetes Ember hírlevelére, hogy mindig értesülj az újdonságokról!